Info Keluarga

“Paling Rare Setakat Ini” – Pengantin Bersanding Dekat Mall Cetus Perbualan Netizen

Kebiasaannya, majlis persandingan akan diadakan di dewan ataupun hotel

Perkara itu disebabkan tetamu undangan yang ramai dan perlukan keselesaan. Pelbagai juga inisiatif pengantin untuk mengadakan majlis persandingan di taman, vila dan sebagainya.

Namun, baru-baru ini tular di TikTok yang memaparkan pengantin mengadakan majlis sanding di sebuah shopping mall telah mencvri tumpuan.

Lihat video penuh itu di bawah:

@aleyyaaaa____ Ade yang teringin nak macam nie ??🤣#fyp #abcxyz #foryou ♬ original sound – 𝕷𝖎𝖞𝖆𝖘𝖍𝖎𝖗𝖆𝖆𝖆

Konon ingatkan majlis sanding, rupa-rupanya expo majlis perkahwinan

Menerusi video berkenaan, kelihatan pasangan pengantin sedang duduk di atas pelamin yang terletak di tengah-tengah shopping mall.

Pasangan pengantin itu siap mempunyai pengapit yang mengipaskan mereka. Rupa-rupanya, itu bukanlah majlis persandingan yang betul. Namun, itu hanya model pengantin yang berada di expo perkahwinan yang dipercayai di Aeon Melaka.

Guys yang tu model je untuk event dekat Aeon Melaka”, komen Netizen.

Image from @aleyyaaaa____ (TikTok)

“Selamat menjamu selera kat foodcourt ye semua” – Netizen

Susulan tularnya video itu yang kini meraih 500K tontonan, 51K tanda suka dan 1K komen di TikTok, rata-rata netizen turut tertipu dengan video berkenaan.

Malah, mereka menyakat situasi itu di ruangan komen.

Berikut di bawah merupakan antara komen lucu daripada netizen di TikTok:

Image from @aleyyaaaa____ (TikTok)

Image from @aleyyaaaa____ (TikTok)

Image from @aleyyaaaa____ (TikTok)

Image from @aleyyaaaa____ (TikTok)

Dia punya event tu memang real, siap ada kompang! 😛

Sumber : oknews

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Leave a Reply

Your email address will not be published.