Info Semasa

Pengurus Kanan Jabatan Kewangan KWSP mninggal duni4 ketika sujud solat Dhuha. Semoga keluarga tabah hadapi dugaan

Kuala Lumpur: Pengurus Kanan Jabatan Kewangan Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) meninggal dunia ketika sujud solat Dhuha di rumahnya di Segambut di sini, pagi hari ini.

Shukri Sulaiman, 51, ditemui dalam keadaan tidak sedarkan diri oleh rakannya pada 10 pagi.

Difahamkan, arwah yang aktif dengan kerja kebajikan mendapat cuti sakit selepas mengalami demam sejak beberapa hari lalu.

       

Rakan kenalan turut meluahkan ucapan takziah buat keluarga arwah.

Sebak sedih semua ada..Bila ttba dapat berita anak sharing is caring anty meninggal dlm keadaa sihat..Bila dpt info Shukri Sulaiman group kwsp..mcm tak caya td..tu yg screen shot telegram dia..double cnfrm

En somi pun mcm tak caya saja tadi..Tinggal kenangan..Sedih..tak dan dia nak p tengok Maahad Tahfiz yg group kami taja.. Anty pun ralat tak dan nak jumpat f2f ngan dia..just kenai n sembang true tipon saja..

Org baik Allah syg..penyudahan yg semua org idamkan..di jemput Allah dlm keadaan sujud solat sunat dhuha.

Semoga Allah tempatkan rohnya bersama2 org yg bertakwa..Aamiin
Al Fatihah..

 

Allahuakbar.. Inna lillahi wainna ilaihi roji’un. Mendapat perkhabaran sahabat baik semasa di USM dulu Shukri Sulaiman meninggal dunia dalam keadaan bersujud ketika solat dhuha pagi td..

kematian yang sangat dicemburui sahabatku. Semoga rohmu dicucuri rahmat dan redha Allah SWT. Sesungguhnya aku bersaksi bahawa almarhum adalah seorang sahabat yg sangat baik, santun susila dan adab yg terpuji. Al Fatihah untuk arwah

 

Pemergian Yang Dicemburi.
Allahyarham Shukri Sulaiman.

Seorang sahabat yang tak tinggal puasa isnin khamis, solat dhuha setiap hari dan ahli surau setiap waktu.

Pergi menghadap Ilahi dalam wuduk, semasa sedang solat , sujud kepada Pencipta dan sihat tak ada penyakit.

Itulah yang dimaksudkan mati kita semua telah ditentukan Allah.

Semoga allah tempatkan sahabat ku ini di dlm syurga firdaus aaminn

Alfatihah.

Sumber : balikbilik

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Leave a Reply

Your email address will not be published.